Fel

CÉGÜNKRŐL

Az 1993-ban alapított Metal-Plast a kezdetektől fogva PVC ablak- és ajtóprofilok újrahasznosítására összpontosította tevékenységét. Cégünk kiváló minőségű hulladékgyűjtési és őrlési szolgáltatásokról, valamint kiváló minőségű PVC regranulátum gyártásáról ismert a piacon. Idővel a cég kibővítette kínálatát, és a nyílászáró termékek szállítására és szerelésére szolgáló termékek jelentős gyártójává vált. A cég kínálatában megtalálhatók szállító- és szerelőprofilok (ún. párkányfogadó profil), ECO-TERM szerelőprofilok, felújítási keretek burkolatai és sarokmerevítők.


A legújabb technológiákba való befektetés, a gyártási folyamat fejlesztése, és mindenekelőtt a vállalat alkalmazottainak tudása, elkötelezettsége és fejlődése tette lehetővé a vállalat számára, hogy vezető szerepet töltsön be az iparágban. A Metal-Plast jelenleg a legnagyobb kemény PVC újrahasznosító Lengyelországban, és 5 külföldi piacon erős pozícióval rendelkezik: Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Németországban és Ausztriában. Több mint 600 ablakgyártóval működünk együtt. 25 ezer tonna PVC-hulladékot dolgozunk fel, és évente 8 millió folyóméter PVC-profilt gyártunk.

A cég központja az alsó-sziléziai vajdaságban, Świebodzice-ben található, ahol a teljes feldolgozóüzem található, beleértve a raktárakat és a gyártócsarnokokat is. A Metal-Plast minden szükséges engedéllyel rendelkezik a hulladékszállításhoz és újrahasznosításhoz.

Metal-Plast

Ügyfélszolgálat – a legnagyobb prioritás

Különös figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való folyamatos kapcsolattartásra. A műszaki és kereskedelmi tanácsadókből álló csapat és az Ügyfélszolgálati Osztály folyamatos kapcsolatban áll Partnereinkkel. A Metal-Plast számára a hatékony kiszolgálást saját, hulladékszállításra alkalmas járműpark és kiterjedt hulladékkonténer-bázis biztosítja. Több mint 16 500 kosár, 300 konténer és 500 kis átrakodó konténer áll az ügyfelek rendelkezésére. Ingyenesen forgácszsákokat biztosítunk, melyek a szabványos és nem szabványos méretű elszívókhoz vannak hozzáigazítva. A Metal-Plast képzett személyzetének és fejlett flottájának köszönhetően a főszezonban is képes hatékony hulladékkezelést biztosítani.

 

Állandó fejlődés

A cég szisztematikusan bővíti kínálatát, és a folyamatos kutatásoknak köszönhetően a legigényesebb ügyfelek elvárásait is képes kielégíteni. Elsősorban a tartóssági, hőszigetelési és tömítettségi paraméterek javítására koncentrálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk azokra a megoldásokra is, amelyek javítják és lerövidítik a nyílászárók beépítési idejét.

Értékeink:

  • Innováció, fejlesztés, valamint az új és optimális megoldások szüntelen keresése.
  • Termékminőség, amely megfelel a vásárlók magas elvárásainak.
  • A környezet iránti törődés az ipari hulladékok hatékony eltávolításával.
  • Partnereinkkel bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk.
  • Vállalati társadalmi felelősségvállalás, mely alatt az alkalmazottakért, a környezetért és a közösségért vállalt felelősséget értjük.

A MEGBÍZHATÓ CÉG program résztvevői vagyunk

Kattints ide és nézd meg megbízhatóságunkat >>