Fel

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

A felújító keret és szárnyak burkolata kétféle méretben kapható, amelyek 10 mm-től 15 mm szélességig terjedő keretekhez illeszkednek. A profil egyszerű és egyben ötletes kialakítása biztosítja a könnyű rögzítést további szerszámok használata nélkül. A profil fontos előnyét képezik a lágyított PVC-ből készült, semleges színű, koextrudált szalagok. Megakadályozzák a burkolatok elmozdulását szállítás közben, és szilárdan és szorosan tartják a burkolatot a rögzítés helyén. Az a tény, hogy semleges színű műanyagból készülnek, kiküszöböli a szállított profilok elszíneződésének kockázatát, például a napfény hatására.

A profil használatának köszönhetően az ablakokat szállító cégek elkerülik a szállítószalagok által okozott károkat, mint pl. ütés, karc, elszíneződés vagy deformáció. Az új profilnak köszönhetően a felújító keretből nyílászárókat gyártó cégek egyszerű és esztétikus szállítási megoldást vezethetnek be, melynek köszönhetően nincs szükség a sok helyet foglaló, nem szabványos és nem hatékony elemekre, például polisztirolra, szivacsra vagy kartonra.

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

A kétféle gyártási méretnek köszönhetően a piacon kapható legtöbb típusú felújító kerethez illeszkedik (szélesség 9 mm-től 15 mm-ig).

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

Felújító keretek védelme a gyártósoron történő mozgás közben (a keretek egymásnak való ütődése és súrlódása elleni védelem).

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

A rugalmas és egyszerű kialakítás kényelmes, egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé további szerszámok nélkül.

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

Az ablakok szállításra való előkészítéséhez szükséges idő minimalizálása

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

A KB stabil és szoros fogása a lágyított PVC-ből készült “fékeknek” köszönhetően hatékonyan megakadályozza az ablak elmozdulását szállítás közben. Semleges színük kiküszöböli az ablakkeret elszíneződésének veszélyét

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

4860 folyóméter KB egy raklapon = A csomagolóanyagok tárolási helyének megtakarítása

FELÚJÍTÓ KERET BURKOLAT (KB)

ADAPTEREK

Adapter
Adapter