Fel

KONTÉNERES SZOLGÁLTATÁSNYÚJTÁS

worki-na-wiory-pvc

 

Saját autóparkunk egész évben stabil hulladékátvételt biztosít. Még az iparág legforgalmasabb időszakában is garantáljuk az időben történő kiszolgálást. Ennek köszönhetően ügyfeleinknél a gyártási folyamat gördülékenyen és fennakadás nélkül zajlik.

PVC hulladékhoz 36m³ űrtartalmú, 650cm x 230cm méretű, 240cm magasságú, nagyméretű konténereket szállítunk saját hatáskörben a megrendelő által megjelölt helyre. A szállítás során a legszigorúbb biztonsági előírások biztosítása érdekében a konténerek speciális ponyvákkal vannak felszerelve.

 

 

A nagyméretű konténerek mellé „sün” típusú rakodókonténereket is szállítunk. A cégünk által bevezetett és ellenőrzött megoldás kézzelfogható előnyt jelent a nyílászáró-gyártó cégek számára:

  • munkaidő megtakarítás (nincs szükség targonca segítségére a be- és ki-rakodáshoz, valamint a konténercseréhez);
  • rend az üzemben (a beépített „sün” tartály biztonságosan szállítja a kisebb mennyiségű hulladékot és forgácsot a konténerbe);
  • a munkaidő optimalizálása (a „sün” űrtartalma nagyobb, mint a szabványos hulladékgyűjtőké = ritkábban kell cserélni a fűrész vagy a vágóközpont alatt).

Kicsi, „sün” típusú tartályt biztosítunk a sztenderd méretű konténerek* megrakodásához:

  • 152cm x 118cm és 168cm magasság;
  • 152cm x 118cm és 144cm magasság;
  • 152cm x 118cm és 135cm magasság;

*Lehetőség van egyedi méretű sün tartályok gyártására is.

 

worki-na-wiory-pvc

 

Ügyfeleink számára ingyenes PVC forgácszsákokat biztosítunk.